Start | Kobieta | Partnerstwo | Uroda | Antykoncepcja | Forum | Pytania i odpowiedzi | Facet | Galeria zdjęć | Cytaty | Drinki&Przepisy | Moda | Flirt |
insertbutton({'butid':'abuttons00','link':'urlstartaccount.efiglarnia.plslashforumslashdo_editslashmd_194.html?return=urlstartforum.efiglarnia.plslashmd_194.html','value':'Nowy temat','image':'plus.png','color':'blue','type':'button','user':'0'})Catering dietetyczny Strona prezentuje unikalną i nowoczesną na polskim rynku usługę: catering dietetyczny. Proponujemy diety specjalnie przygotowane przez profesjonalnych dietetyków. Poprzez kuriera, codziennie dos... Kosmetyki przed i po woskowaniu.... ... Dziewczyny jakie polecacie? Dotad miałam Depileve ale zastanawiam się nad zmainą... Glinka kambryjska W jakich preparatach występuje glinka kambryjska. Jaka firma bazuje na tej glince???Słyszałam, że PHARMAGLIN wiecie coś na ten temat??czy ktoś wie coś o naocznych działaniach tej glinki, c... peeling w proszku kontra peeling w kremie Mam pytanie, czy kos wie jaka jest roznica miedzy peelingiem w kremie a peelingiem w proszku? Ktory z tych 2 preparatów ma lepsze wlasciwosci kosmetyczne? Ania Pas wyszczuplający Pas wyszczuplający działa miejscowo i polega na podniesieniu temperatury ciała. Dzięki temu proces przemiany materii zostaje przyspieszony, powodując spalanie tkanki tłuszczowej i utratę... Pas wyszczuplający mam pytanko: czy pas wyszczuplający daje efekty? Jeśli tak to jak szybko, i czy można w nim robić brzuszki, co generalnie robić z tym pasem, żeby efekt był jak najlepszy??? Z góry dzięki... Jaką bieliznę lubią faceci? Jaką bieliznę faceci lubią najbardziej. Jakie perfumy polecacie na prezent dla faceta? Jakie perfumy polecacie na prezent dla faceta? Co to jest opryszczka? Co to jest opryszczka? Rodzice contra on... witam,od kilku miesęcy staram się poradzic jakoś z tym problemem..Chodzi mianowicie o stosunek moich rodziców do mojego chłopaka i mnie samej.On jest rozwiedziony i ma córkę, z którą się wid... Kryzys małżeński Witam! Bardzo źle dzieje się w naszym małżeństwie i w zasadzie małżeństwem jesteśmy jeszcze tylko na papierku - poza tym wszystko osobno, żadnych wspólnych spraw, nie rozmawiamy ze sobą. ... Czy warto wchodzić drugi raz do tej samej rzeki Jestem w związku. Od pewnego czasu miotam się z uczuciami,które wyrywają serce do byłego partnera... Abstrachując od "kondycji" obecnego związku - czy warto wrócić do dawnej miłości?Czy war... Kac moralny Jak odzyskać twarz po imprezie, na której nadużyło się alkoholu? Po raz pierwszy mi się to zdarzyło i nie mogę sobie z tym poradzić. Nie mogę zaakceptowac swojego zachowania. Jest... Późne macierzyństwo...? Mam 22 lata , nawet nie przyszło mi na myśl by starać się o dziecko ,aż do odwiedzenia portalu Nasza Klasa.Troche to śmieszne , ale jak zobaczyłam że większość koleżanek z mojej klasy z LO... transdermalna liposonikacja Czy ktos słyszał o nowym zabiegu transdermalna liposonikacja?to zabieg redukujący tkanke tłuszczową i cellulit. |
Close |