Loading...
insertbutton({'butid':'abuttons00','link':'urlstartaccount.efiglarnia.plslashforumslashdo_editslashmd_194.html?return=urlstartforum.efiglarnia.plslashmd_194.html','value':'Nowy temat','image':'plus.png','color':'blue','type':'button','user':'0'})
Ostatnie tematy na forum

Catering dietetyczny
Strona prezentuje unikalną i nowoczesną na polskim rynku usługę: catering dietetyczny. Proponujemy diety specjalnie przygotowane przez profesjonalnych dietetyków. Poprzez kuriera, codziennie dos...
Dodane przez lightdiet 13 miesięce temuWidoki: 5Odpowiedzi: 2

Kosmetyki przed i po woskowaniu....
... Dziewczyny jakie polecacie? Dotad miałam Depileve ale zastanawiam się nad zmainą...
Dodane przez edzia 14 miesięce temuWidoki: 0Odpowiedzi: 7

Glinka kambryjska
W jakich preparatach występuje glinka kambryjska. Jaka firma bazuje na tej glince???Słyszałam, że PHARMAGLIN wiecie coś na ten temat??czy ktoś wie coś o naocznych działaniach tej glinki, c...
Dodane przez babaja 14 miesięce temuWidoki: 19Odpowiedzi: 3

peeling w proszku kontra peeling w kremie
Mam pytanie, czy kos wie jaka jest roznica miedzy peelingiem w kremie a peelingiem w proszku? Ktory z tych 2 preparatów ma lepsze wlasciwosci kosmetyczne? Ania
Dodane przez admin 14 miesięce temuWidoki: 3Odpowiedzi: 3

Pas wyszczuplający
  Pas wyszczuplający działa miejscowo i polega na podniesieniu temperatury ciała. Dzięki temu proces przemiany materii zostaje przyspieszony, powodując spalanie tkanki tłuszczowej i utratę...
Dodane przez sara001 18 miesięce temuWidoki: 9Odpowiedzi: 0

Pas wyszczuplający
mam pytanko: czy pas wyszczuplający daje efekty? Jeśli tak to jak szybko, i czy można w nim robić brzuszki, co generalnie robić z tym pasem, żeby efekt był jak najlepszy??? Z góry dzięki...
Dodane przez izkala 18 miesięce temuWidoki: 12Odpowiedzi: 0

Jaką bieliznę lubią faceci?
Jaką bieliznę faceci lubią najbardziej.
Dodane przez lidka32 18 miesięce temuWidoki: 20Odpowiedzi: 0

Jakie perfumy polecacie na prezent dla faceta?
Jakie perfumy polecacie na prezent dla faceta?
Dodane przez ewa 18 miesięce temuWidoki: 17Odpowiedzi: 0

Co to jest opryszczka?
Co to jest opryszczka?
Dodane przez jola 18 miesięce temuWidoki: 10Odpowiedzi: 0

Rodzice contra on...
witam,od kilku miesęcy staram się poradzic jakoś z tym problemem..Chodzi mianowicie o stosunek moich rodziców do mojego chłopaka i mnie samej.On jest rozwiedziony i ma córkę, z którą się wid...
Dodane przez dudaruda 18 miesięce temuWidoki: 7Odpowiedzi: 0

Kryzys małżeński
Witam! Bardzo źle dzieje się w naszym małżeństwie i w zasadzie małżeństwem jesteśmy jeszcze tylko na papierku - poza tym wszystko osobno, żadnych wspólnych spraw, nie rozmawiamy ze sobą. ...
Dodane przez Anetta n 18 miesięce temuWidoki: 2Odpowiedzi: 0

Czy warto wchodzić drugi raz do tej samej rzeki
Jestem w związku. Od pewnego czasu miotam się z uczuciami,które wyrywają serce do byłego partnera... Abstrachując od "kondycji" obecnego związku - czy warto wrócić do dawnej miłości?Czy war...
Dodane przez patii 18 miesięce temuWidoki: 1Odpowiedzi: 0

Kac moralny
Jak odzyskać twarz po imprezie, na której nadużyło się alkoholu?  Po raz pierwszy mi się to zdarzyło i nie mogę sobie z tym poradzić. Nie mogę zaakceptowac swojego zachowania. Jest...
Dodane przez syngina 18 miesięce temuWidoki: 1Odpowiedzi: 0

Późne macierzyństwo...?
Mam 22 lata , nawet nie przyszło mi na myśl by starać się o dziecko ,aż do odwiedzenia portalu Nasza Klasa.Troche to śmieszne , ale jak zobaczyłam że większość koleżanek z mojej klasy z LO...
Dodane przez iga17 18 miesięce temuWidoki: 1Odpowiedzi: 0

transdermalna liposonikacja
Czy ktos słyszał o nowym zabiegu transdermalna liposonikacja?to zabieg redukujący tkanke tłuszczową i cellulit.
Dodane przez dżaga 18 miesięce temuWidoki: 3Odpowiedzi: 0

Fotki
Tags: Efilgarnia Portal, Przez, Temu, Dodane, Jest,Forum
9ef9637ce63c8ee092b525bc1dd622ae
efiglarnia.pl/cache/forum/front_77e6604149be8e7691e16024ead03990.gz
    Zamknij Zamknij